غذاهای مانده و عوارض آن ها

 غذای مانده چه عیبی دارد؟

غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد یعنی میزان ویتامین ها در آن به حد زیادی کاهش یافته و هم چنین کیفیت و بهداشت غذای مانده پایین تر از غذای تازه است، خوردن غذای مانده نه تنها کیفیت بهداشتی و ارزش غذایی پایینی دارد که ممکن است باعث مسمومیت غذایی شود، تازه مصرف کردن غذا هم به این معنی است که هر خوراکی در همان وعده که پخته می شود خورده شود. یادتان باشد بعد از پخت، غذا نباید بیش از ۲ ساعت بیرون یخچال باشد زیرا نگه داری طولانی مدت غذا در خارج از یخچال، روی اجاق یا سفره فرصتی را برای میکروارگانیسم ها فراهم کرده و می تواند باعث آلودگی آن شود، البته بعد از انتقال به یخچال هم بیشتر از ۲۴ ساعت نمی توان آن را نگه داشت.

آیا غذایی فریزی ضرر دارد؟!

هنگامی که غذا فریز می شود بلافاصله دو اتفاق مخرب رخ می دهد، دیواره های سلولی به دلیل گسترش آب داخلی مواد از بین می رود و از این رو سلول ها می میرند و زندگی خود را از دست می دهند. در بخش هایی از غذای یخ زده که غذا به آن می رسد، اکسیداسیون صورت می گیرد و در نتیجه مواد غذایی از بین می رود.

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *